Justice League: Invaze Nových bohů na Zemi a syn Supermana jako Batman, i to bylo v plánu pro další díly


Čeho jsme se měli dočkat?

Před premiérou Justice League v roce 2017 se počítalo s tím, že vznikne trilogie, ale po chladném přijetí jedničky z toho sešlo. Před pár dny měla ovšem premiéru Justice League Zacka Snydera, tedy původního režiséra a začalo se tak zase mluvit o tom, co měl v Snyder v plánu dál.

Na to reagoval sám Zack Snyder, který popsal, čemu by se věnovala druhá a třetí Justice League:

"V určité chvíli by se objevili všichni Noví bozi. Během celoplošné invaze na Zemi... Věřím, že v případě Nových bohů byste v určité chvíli museli plně šlápnout na plyn. Třetí film by byli byl vlastně v mnoha ohledech film o invazi Nových bohů na Zemi. Řeknu tohle: v tomto filmu jste viděli DeSaada, viděli jste Darkseida a jednoho dalšího [Nového boha] v trůnním sálu na Apokolips. Myslím, že náznaky toho, že jsou tu další tam očividně jsou."

Asi víte, že Noví bozi jsou obyvatelé planet New Genesis a také Apokolips, které vládne právě Darkseid. Jde o bytosti s velkou mocí. Pokud jde o zmíněnou třetího, tak na okamžik se v Justice League mihla také Granny Goodness, což je velitelka elitní jednotky bojovnic Female Furies a někdo, kdo trénuje Darkseidovu armádu. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA SNYDEROVU JUSTICE LEAGUE

Další dějová zápletka by pak byla o synovi Lois Lane (Amy Adams) a Supermana (Henry Cavill): "Nemá žádné schopnosti, takže se z něj stane nový Batmana. Dvacet let po smrti [Batmana], vezmou mladého Bruce Kenta do Batmanovy jeskyně a řeknou mu: 'Tvůj strýček Bruce by byl hrdý, pokud bys to udělal."

Jak ale bylo řečeno, zatím to nevypadá, že pokračování vzniknou. Warner Bros. by mohlo změnit názor, pokud bude Snyderova Justice League úspěšná, ale kdoví, jak to nakonec bude.

Zdroj: Wonder Meg/Comic Book, Warner Bros./HBO Max/DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat