Jaký vztah mají v reálu Gwyneth Paltrow a Robert Downey Jr. Natalie Portman se stýská po Kat Dennings a trailer na druhého Venoma se (snad) blíží


 Komiksové střípky.

V Marvelovském filmovém universu tvořili Gwyneth Paltrow (Pepper Potts) a Robert Downey Jr. (Tony Stark) skvělý pár. Nejdříve pracovní, poté přátelský a nakonec i milostný. Ale jak jsou na tom herci v reálném světě? To popsala právě Gwyneth:

"Můj vztah s Robertem Downey Jr. se stal očividně ještě silnějším díky všem Iron Manům a filmům Avengers. Mám pocit, že se mi povedlo najít neuvěřitelného, celoživotního, inspirativního partnera a kamaráda."

Prostě se mají rádi, to je jasné. Stejně jako další herečky z Marvelovského filmového universa Natalie Portman (Jane Foster) a Kat Dennings (Darcy Lewis). Ty spolu hrály ve dvou filmech Thor (a byla to Natalie, kdo prosadil to, aby měla Kat více prostoru), ve třetím se ani jedna neobjevila, ale Kat se vrátila v seriálu WandaVision a Natalie se objeví v Thor: Love and Thunder

Ovšem pokud jde o Kat, tak nejsou zprávy, že bychom se jí také měli dočkat, což je nemilé, ve WandaVision opět ukázala, že jde o zábavnou postavu a fandové doufají, že ve čtvrtém Thorovi přece jen bude. 

A obě dámy by také byly rády, na Internetu daly vědět, jak se jim po sobě stýská. 

Natalie napsala: "Chybí mi smích s touhle kamarádkou Kat Dennings. Ohhh, tolik mi chybíš."


Na což Kat reagovala: "Najděte si někoho, kdo se na vás dívá tak, jako se já dívám na Natalii Portman."

Tak snad se kamarádky znovu sejdou ve čtvrtém Thorovi, šance tu ještě je. Film má naplánovanou premiéru na 5. 5. 2022. 

Ještě letos bude mít premiéru jiný zajímavý komiksový projekt a to Venom 2: Carnage přichází, do kin přijde 21. 6. 2021, ale zatím jsme neviděli trailer. To by se ale mohlo změnit, režisér Andy Serkis se nechal slyšet, že situace je kvůli covid-19 šílená, ale že doufají, že první upoutávku uvolní velmi brzy. Kdy přesně, to bohužel nezmínil.

Zdroje: People, CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat