A je to, Avatar je znovu nejvýdělečnějším filmem, sesadil z trůnu Avengers: Engame (kteří předtím sesadili jeho)


 Co na to Marvel?

Když byli poprvé uvedeni Avengers: Endgame (2019) byly tu reálné předpoklady, že se z nich stane nejvýdělečnější film všech dob a porazí i Avatara (2009). To ale nevyšlo o poměrně malou částku a tak  společnosti Disney a Marvel udělaly "vyčůraný" krok a poslali film (s drobnými úpravami) do kina znovu, což vyústilo v celkové tržby 2,789 miliard dolarů a první místo v žebříčku nejvýdělečnějších filmů. 

To se ale letos změnilo. Jak jste si mohli všimnout, některé společnosti znovu uvedly (např. v Číně) starší filmy proto, aby oživily zájem diváků, který opadl kvůli pandemii covid-19. A před pár dny byl tak znovu vyslán do kin právě Avatar, který v Číně za první den vydělal 3,5 milionů dolarů, což bylo jasný náznak, že se film brzy opět stane nejúspěšnějším projektem, protože mu na Avengers: Endgame chybělo jen nějakých osm až devět milionů. 

A stalo se, aktuálně je Avatar opět jedničkou, ale Marvel kvůli tomu není zahořklý a na oficiálním profilu Marvel Studios se objevilo následující přání odkazující na legendární větu Iron Mana (Robert Downey Jr.) právě z Avengers: Endgame:

"Gratulace Jimu Cameronovi (režisér Avatara, pozn. redakce) a Jonu Landauovi (producent Avatara, pozn. redakce) a VŠEM členům národa Na'vi k tomu, že opět získali korunu v případě návštěvnosti kin! We love you 3000."

Zdroj: CBM, Fox (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat