Flash mění otce. Kdy se začne natáčet Aquaman 2. Fotky z natáčení komiksovky s Rockem. A výbušná upoutávka na Justice League


 Komiksové střípky.

Na filmu Flash se pracuje už dlouho a přípravy nebyly snadné, nicméně to vypadá, že by se opravdu konečně mělo začít natáčet toto jaro/léto. A očekávat tak můžeme to, že se budou objevovat další a další informace. Už to ostatně začalo, nově vyšlo najevo, že matku Barryho Allena/Flashe (Ezra Miller) ztvární oceňovaná herečka Maribel Verdú. Kromě toho došlo ke změně v případě otce Barryho, kterého měl ztvárnit Billy Crudup, ale kvůli jiným pracovním povinnostem musel odstoupit a Warner Bros. bude hledat nového herce.

Premiéra filmu je naplánována na 3. 11. 2022.

Dalším DC filmem, na který se mohou fandové těšit, je sólovka záporáka (v hrané podobě to bude spíše antihrdina) Black Adama (Dwayne Johnson). 

Ve filmu uvidíme také Hawkmana (Aldis Hodge) a zřejmě jeho loď na nových fotkách z placu. Samotné natáčení by mělo začít příští měsíc, premiéra by se měla odehrát v roce 2022.

Brzy by se měla začít natáčet i DC komiksovka Aquaman 2, konkrétně v červnu tohoto roku ve Velké Británii.  

Pracovní název by měl být Necrus, což je zřejmě odkaz na stejnojmenné město, které je v komiksu protivníkem Atlantis.

Premiéra druhého Aquamana se odehraje 15. 12. 2022.

Netřeba asi připomínat, že nejbližším DC filmem je Snyderova verze Justice League, která bude k vidění na streamovací službě HBO Max a to už 18. 3. 2021. 

Už jsme tak viděli hromadu obrázků a upoutávek. Tentokrát tu máme akcí natřískaný TV spot.

Zdroj: THR, Disscusing Film, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat