Avatar vrací úder, chce sesadit Avengers z trůnu nejvýdělečnějšího filmu a v Deadpoolovi 3 se asi nevrátí oblíbená postava


 Komiksové střípky.

Když byli Avengers: Endgame (2019) poprvé uvedeni v kinech, dotahovali se na nejvýdělečnější film Avatar (2009), ale nakonec to nevyšlo. A tak Disney a Marvel po čase uvedly upravenou verzi a díky tomu se Avengers: Endgame přece jen probojovali na první příčku s tržbami 2,798 miliardy dolarů. 

Ovšem, Avatar ještě neřekl poslední slovo, byl znovu uveden v Číně, kde za jeden den utržil 3,5 milionů dolarů a předpokládá se, že nebude trvat dlouho a překoná Endgame s tím, že původní rozdíl mezi tržbami obou filmů dělal jen osm milionů dolarů. 

Nicméně, z toho si Disney, který vlastní společnost Marvel nemusí dělat hlavu, protože Disneyemu se podařilo koupit také Fox, pod který spadá Avatar.

Zazie Beetz jako Domino (zdroj: Fox)

Mimochodem, s tím, že Disney získal Fox, se stal vlastníkem práv na různé komiksové postavy jako je například Deadpool. Bylo oznámeno, že vznikne i trojka a tentokrát pod hlavičkou Marvelu (ale buďte v klidu, bude mládeži nepřístupný), ovšem, vypadá to, že se nevrátí jedna oblíbená postava ze dvojky a to Domino. Její představitelka Zazie Beetz se nechala slyšet:

"Ne, neslyšela jsem [o návratu Domino]. Ráda bych oživila tuhle roli. Vždy to byla otázka toho, co by se potenciálně mohlo stát. Nevedla jsem ohledně toho konkrétní rozhovory. Ale mám zájem. Nejen, že bych ráda oživila tuhle roli, ale ráda bych přišla na to, jak zařídit, aby měla Domino vlastní film nebo něco takového. Uvidíme, co se stane, ale neměla jsem kvůli tomu žádné rozhovory."

Samozřejmě je ještě brzy, film se nezačal natáčet, takže je možné, že se Domino objeví, ale zatím to tak nevypadá, což je škoda.

Zdroje: Deadline, Collider, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat