Fandové si vybrali dalšího kandidáta na roli Wolverina. Co na to herec říká?

 

Jak se k tomu vyjádřil?

Protože to nevypadá, že by se Hugh Jackman nechal přesvědčit k návratu do role Wolverina, tak je jasné, že Marvel, který v minulosti získal zpět práva na tuhle postavu, bude dříve či později hledat nového představitele. 

Sam Heughan (zdroj: Starz)

A jak už je v podobných případech zvykem, fandové přispěchali s různými herci, kteří by se jim jako proslulý mutant líbili. Padala tak jména jako Richard Madden (který se ovšem objeví v marvelovce Eternals), Taron Egerton (můj favorit), ale třeba i Keanu Reeves

Nyní se pozornost ale zaměřila na dalšího herce a to Sama Heughana (i když není to úplně novinka, v minulosti už byl několikrát zmiňován jako divácky favorit), kterého můžete znát například z veleúspěšného seriálu Cizinka.

A co na to vlastně Sam říká? Jak reaguje na to, že by ho diváci jako Wolverina rádi viděli?

"Wov. Kruci, měl bych si nechat narůst nějaké vousy. Nejsem si jistý, že mám dostačující plnovous. Popravdě jsem nad tím nepřemýšlel, ale bezesporu bych byl rád v něčem tak populárním. Superhrdina by byl opravdu skvělý. Takže ano, byla by to zábava..."

Zatím ale vůbec není jasné, kdy se Wolverine vrátí, takže se dá tušit, že se ještě vyrojí několik potencionálních favoritů na tuhle roli. Sama můžete aktuálně vidět ve špionážním thrilleru SAS: Red Notice.

Zdroj: YouTube (Josh Wilding), Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat