Black Widow: Film je fantastický, je to špionážní thriller a dál se počítá s uvedením v kinech, naznačil šéf společnosti Disney


 Možnost uvedení na Disney+ není na stole.

Zatímco konkurenční filmové studio Warner Bros. se rozhodlo k revolučnímu kroku a to uvádět filmy na streamovací službě HBO Max a v kinech v jeden den, tak Disney se tomu zatím brání (byť udělal výjimku s Mulan) a jeho společnost Marvel zatím nepočítá s tím, že bude uvádět komiksovky současně v kinech a na streamovací službě. 

Místo toho raději několikrát posunul premiéru svých filmů, jako například Black Widow, v jejímž případě se aktuálně počítá s tím, že bude uvedena v kinech 7. 5. 2021. Je pravda, že epidemiologická situace v USA se zlepšuje, ale otázkou je, jestli bude za dva měsíce tak dobrá, aby se návštěvnost kin vrátila na normální úroveň (což není moc pravděpodobné). 

Šéf firmy Disney Bob Chapek pronesl něco, co naznačuje, že je společnost optimistická, pokud jde o uvedení v kinech:

"Další je velmi očekávaný marvelovský špionážní thriller Black Widow s hvězdným obsazením, které zahrnuje na Oscara nominovanou Scarlett Johansson a v aktuálních chvíli se počítá s uvedením v kinech 7. května. Vím, že fandové Marvelu se na tento film těší dlouhou dobu a slibuji, že čekání se vyplatí. Je to naprosto fantastické."

Je jasné, že šéf Disneyho bude chválit, to není překvapením, ale co zajímavé je to, že je Black Widow označována jako špionážní thriller a to zní slibně. Komornější marvelovka ve stylu filmů Bourne by rozhodně nebyla k zahození. 

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat