Strážci Galaxie Vol. 3: Marvel chce do role Adama Warlocka herce podobného Zacu Efronovi, tvrdily zprávy, režisér filmu se tomu vysmál


James Gunn se s tím nepáře.

Adam Warlock, velmi oblíbený superhrdina z marvelovských komiksů, jehož historie je spojena s Kameny nekonečna, se měl v Marvelovském filmovém universu objevit už před dlouhou dobou. Tedy, alespoň v to doufali fandové. Zatím k tomu ale nedošlo, byť jeho příchod naznačila potitulková scéna ve druhých Strážcích Galaxie (2017).

Věří se tak, že by se měl představit ve Strážcích Galaxie Vol. 3 a dokonce se začalo mluvit o tom, že Marvel hledá bělošské herce typově odpovídající Zacu Efronovi. 

To ale velmi rychle vyvrátil tvůrce všech tří filmů Strážců Galaxie James Gunn, který na Twitteru napsal:

"Neprobíhá žádné obsazování rolí pro Vol. 3. A v jakém světě bych obsazoval pouze 'bělocha', když má tahle postava zlatou kůži? A pokud bych bych chtěl někoho ve stylu Zaca Efrona, nepokoušel bych se přímo o Zaca Efrona? Odkud máte tyhle nesmysly?"

Nezní to jako mlžení, zní to jako zpráva, která se Gunnovi vůbec nelíbí. To sice neznamená, že bychom se v roli Adama Warlocka nemohli dočkat Zaca Efrona, ale podle Gunna aktuálně nedochází k obsazování rolí a zatím to nevypadá, že má jasno v tom, koho by chtěl v roli Adama vidět. Pokud tedy ve filmu skutečně bude. 

Zdroj: The Illuminerdi, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat