Zack Snyder velmi stojí film Deathstrokea, ve kterém se vrátí Ben Affleck jako Batman


 Asi to ale nevyjde. 

Před nějakou dobou se počítalo s tím, že vznikne sólovka Deathstrokea, kde tuhle zápornou postavu ztvární Joe Manganiello. Ten se objevil v potitulkové scéně v Justice League (2017) a podle všeho dostane větší prostor v sestřihu Justice League od Zacka Snydera, který bude mít premiéru 18. 3. 2021 na streamovací službě HBO Max. Nicméně se sólovým filmem Deathstrokea a Joem v hlavní roli se dál příliš nepočítá. 

SOUVISEJÍCÍ: WARNER BROS. NEMÁ ZÁJEM O DALŠÍ FILMY JUSTICE LEAGUE

Pokud ale jde o Zacka Snydera, ten by tenhle film velmi rád viděl a rozhodně by byl pro, aby na něj dohlédl Ben Affleck a současně se v něm vrátil jako Batman:

"Podívejte, velmi rád bych viděl Bena, jak natočí film Deathstroke. Bylo by to neuvěřitelné. Nevím, jestli to udělá nebo oni [Warner Bros.] chtějí, aby to udělal, ale pokud jde o mě, byl bych nadšený. Bylo by to skvělé. A Joe je neuvěřitelný."

Dá se tušit, že by s názory Warner Bros. mohlo hodně ovlivnit to, jak si povede Snyderova Justice League. Pokud dobře (což se jeví jako pravděpodobné), pak by by společnost mohla začít zvažovat sólovku Deathstrokea, ale zatím to nevypadá, že by se do toho Warner Bros. hnalo.

Zdroj: John Doe Movie Reviews, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat