Vrátí se Agenti S.H.I.E.L.D. Daredevil, Jessica Jones a spol. do marvelovského universa? A WandaVision nebude mít druhou řadu


Komiksové střípky.

Hrané marvelovské seriály už budou doménou hlavně streamovací služby Disney+ a na ostatních platformách se po nich více méně slehla zem. Nicméně, spousta fandů doufá, že se postavy ze seriálů jako Agens of S.H.I.E.L.D. stanice ABC nebo Daredevil, Jessica Jones a další, které vznikly pro Netflix, do Marvelovského filmovéhou universa vrátí. 

Co na to říká kreativní šéf Marvelu Kevin Feige? Ten si je vědom popularity těchto projektů, takže se tomu rozhodně nebrání:

"Myslím si, že to pravděpodobně můžeme udělat, myslím si, že se nám vrátí spousta věcí. Existuje hromada spekulací o vracejících se věcech, někdy jsou pravdivé, někdy ne, neznám přesné znění některých smluv, ale pravděpodobně někdy..."

No rozhodně by to bylo fajn. 

A když už jsme u marvelovských sérií, tak do konce první řady skvělé WandaVision zbývají jen dva díly a pokud se těšíte na pokračování, tak asi zbytečně. Feige prozradil, že i když se plány mohou změnit, tak se s druhou řadou nepočítá s tím, že příběh Wandy (Elizabeth Olsen) bude pokračovat v Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 24. 3. 2022).

Zdroj: TCA Press Tour (skrze CBM), Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat