Ne, Deadpool 3 bohužel neodstartuje sérii mládeži nepřístupných marvelovek


 Jedna komiksová vlaštovka jaro nedělá.

Když se společnost Fox stala součástí firmy Disney, vyvstala otázka, co bude s filmy Deadpool. První dva díly byly mládeži nepřístupné a Disney není zrovna společnost, která by se na něco takového specializovala. 

Plno lidí se tak bálo, že třetí film Deadpool nebude, nebo že mu bude snížena přístupnost. Nakonec ale bylo potvrzeno, že trojka vznikne a bude mládeži nepřístupná. Někteří tak začali doufat, že třetí Deadpool odstartuje novou odnož marvelovských filmů, které budou určeny dospělým divákům. 

To ale zatím podle kreativního šéfa Marvelu Kevina Feigea nehrozí, ale úplně nevyloučil, že se v budoucnu najdou výjimky. Kevin prozradil, že v případě Deadpoola byla řečeno, že má svůj styl a přístupnost, se kterou si Disney nebude zahrávat, ale pokud jde o jiné projekty, tak zatím nevyžadovaly vyšší přístupnost, ovšem dodal, že se rozhodně Marvel nedrží zpátky a pokud se někdy objeví něco, co by bylo vhodné pro přístupnost R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby), pak se tomu bránit nebudou. 

Takovým filmem by mohl být například chystaný Blade, ale to zatím potvrzeno nebylo.

Zdroj: TCA (skrze CBM), Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat