Spider-Man: Dost bylo her, konečně byl odhalen skutečný název. A Tomu Hollandovi skončila se třetím filmem smlouva


 Tvůrci si s námi chvíli hráli, ale nakonec odhalili skutečný název.

Včera herci z třetího filmu Spider-Man zveřejnili jméno očekávané komiksovky, ale problémem bylo, že každý z nich nabídl jiné a to včetně profesionálně působícího loga. Ale tvůrci a herci si s námi nehráli dlouho, s pomocí videa odhalili skutečný název očekávané komiksovky. A ten zní Spider-Man: No Way Home.

Mimochodem, pro Toma Hollanda jde o poslední film se Spider-Manem, na který má smlouvu. Ale samozřejmě by se v mžiku oka vrátil, pokud by byl požádán:

"Vždy jsem jim říkal, že pokud bude chtít zpátky, udělám to lusknutím prstu. Miloval jsem každou minutu toho, kdy jsem byl součástí tohoto neuvěřitelného světa. Změnil můj život k lepšímu. Mám velké štěstí, že tu jsem. Pokud mě budou chtít zpátky, budu tam, pokud ne, odejdu do západu slunce jako velmi velmi šťastný člověk, protože to bylo neuvěřitelné dobrodružství."

Dá se tušit, že s ohledem na úspěch filmů se Spider-Manem se bude pokračovat a Tom, který v minulosti přispěl k tomu, že se Sony a Marvel dohodly a spolupracují i na třetím filmu Spider-Man, věří, že v případě potencionálních dalších dílů už by dohoda byla mnohem jednodušší.

Spider-Man: No Way Home má premiéru naplánovanou na 16. 12. 2021.

Zdroj: Collider, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat