Trailer na Falcon & Winter Soldier slaví velký úspěch a seriál bude asi hodně drsný

 

A dvě hvězdy Strážců Galaxie dotočily své scény pro čtvrtého Thora.

Před pár dny proběhla extrémně sledovaná sportovní událost Super Bowl, během níž se různé společnosti předbíhaly v tom, kdo zveřejní nejzajímavější upoutávky na své projekty. Nechyběl samozřejmě ani Disney, který u této příležitosti nabídl například nový trailer na marvelovskou sérii Falcon & Winter Soldier a očividně se na ni lidé těší, protože se upoutávka stala rekordní. 

Za 24 hodin od premiéry posbírala 125 miliónů zhlédnutí, což je rekord, pokud jde o seriály streamovacích služeb. Samozřejmě počet kliknutí na trailer nemusí automaticky vést k velkému zájmu v případě sledování na placené streamovací službě, ale v tomto případě by bylo překvapením, pokud by takhle nadějný projekt nezabodoval. 

Navíc s ohledem na to, že by se z toho mohla vyklubat překvapivě drsná záležitost. Norská agentura Kijkwijzer udělující přístupnost totiž došla k názoru, že si Falcon & Winter Soldier zaslouží přístupnost 16+, což rozhodně není u marvelovských projektů zvykem. Pokud tedy nedošlo k omylu, tak by tahle série mohla být jednou z nejráznějších věcí, které jsou součástí Marvelovského filmového universa. 

To Thor: Love and Thunder (premiéra 5. 5. 2022) nebude pouze pro dospělé, ale to nevadí, určitě i tak půjde o zajímavou podívanou. Už jen proto, že se dočkáme mnoha postav z jiných projektů od Marvelu. Například členů Strážců Galaxie. 

Ale zdá se, že někteří z nich asi nebudou mít ve filmu velkou roli, protože herečky Karen Gillan (Nebula) a Pom Klementieff (Mantis) už prý dotočily své záběry. Znamená to, že byly hotovy za pár dnů a tím pádem se nedá očekávat, že budou mít ve filmu velké množství prostoru. 

Zdroj: Deadline, Reddit, CBM, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat