Spider-Man 3: Ne, Andrew Garfield ani Tobey Maguire se ve filmu neobjeví, tvrdí Tom Holland


 Mlží, nebo mluví pravdu?

Už se to bralo jako jasná věc, byť to nebylo oficiálně potvrzeno, původní představitelé filmového Spider-Mana a to Tobey Maguire a Andrew Garfield se objeví ve třetím filmu Spider-Man. Ovšem, teď král spoilerů Tom Holland přispěchal s vyjádřením, které asi mnohé nemile zaskočí:

"Ne, ne, neobjeví se v tomto filmu. Tedy, pokud přede mnou tuhle důležitou informaci netají, což si myslím, že je příliš velké tajemství na to, aby se přede mnou dalo udržet."

Je zvláštní, že se objevuje čím dál víc informací o tom, že se vrátí různé postavy z předchozích filmových sérií a hlavní hvězdy by měly chybět. Je možné, že Holland mlží (což by bylo ve srovnání s tím, co předvedl v minulosti otočkou o 180 stupňů), nebo se opravdu nedočkáme a tím pádem by se ukázaly informace z mnoha obvykle důvěryhodných zdrojů jako mylné. 

Uvidíme, kde je pravda. Premiéra filmu je naplánována na 16. 12. 2021, takže bychom se to měli dozvědět nejpozději tento den (i když s ohledem na to, jak rychle se šíří spoilery, to bude určitě mnohem dříve).

Zdroj: Esquire, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat