Justice League: Objevila se fotka Jokera (a plno lidí zaskočila) a jakou roli bude vlastně ve filmu mít?

 

Vypadá jinak, než v Sebevražedném oddílu. 

Ve Snyderově sestřihu Justice League (premiéra 18. 3. 2021 na streamovací službě HBO Max) bude přítomen také Joker v podání Jareda Leta, kterého jsme zatím mohli vidět pouze v komiksovce Sebevražedný oddíl (2016), kde neblaze proslulý padouch zaujal také svým tetováním. 

Někomu se líbilo, někomu ne, ale rozhodně zaujalo. A tak není divu, že nyní, když magazín Vanity Fair zveřejnil fotky Jokera z Justice League, spousta lidí byla překvapena, že mu chybí tetování. K tomu režisér Zack Snyder dodal jen to, že neví, co se děje, možná je to make-up, ale prý těžko říct. 

Je jasné, že schválně mlží, ovšem není jasné proč. Co ale tvůrce prozradil, je to, jakou roli sehraje Joker ve filmu:

"Skvělá věc na této scéně je to, že Joker mluví přímo k Batmanovi o Batmanovi. Joker analyzuje Batmana, to kým je a čím je. Měl jsem pocit, že tohle je něco, co si fandové DC Universe zaslouží. Je nutné připomenout, že se Joker Jareda Leta a Batman Bena Afflecka nikdy nesetkali. To mi nepřipadalo fajn, že jsme se propracovali k těmto verzím Batmana a Jokera a neviděli je pohromadě. Tahle scéna vysvětlí, proč měl Bruce Jokerovu kartu připevněnou ke zbrani, což jsme viděli v Batman vs Superman."

To zní rozhodně lákavě a je fakt, že si Jaredův Joker zaslouží trochu prostoru poté, co skončil ve stínu nového Jokera v podání Joaquina Phoenixe.

Zdroj: Vanity Fair, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat