Moon Knight: Ethan Hawke není velký fanda komiksových blockbusterů, proč tedy přijal roli v marvelovské sérii?

 

To vysvětlil sám herec.

Po mnoha spekulacích vyšlo nedávno najevo, že v marvelovském seriálu Moon Knight si hlavní roli zahraje Oscar Isaac a padoucha pak ztvární Ethan Hawke

Ten se v minulosti příliš nehnal do velkých hollywoodských projektů a dokonce se nebál kritizovat superhrdinské filmy. Ovšem, v případě Moon Knight udělal výjimku a souhlasil s účastí, kdy se ujme (zatím neupřesněné) záporné role. 

Teď herec vysvětlil, proč na to kývl, když není obvykle fanda komiksovek?

"Hodně to souvisí... s Oscarem [Isaacem], abych byl upřímný. Přijde mi jako velmi zajímavý člověk z branže. Líbí se mi, co dělá se svým životem. Připomíná mi herce z doby, kdy jsem poprvé přišel do New Yorku a vzhlížel jsem k nim. Oscar je mladší, než já a líbí se mi, jak se chová, jak přemýšlí. A obecně se stávají dobré věci, když jste v místnosti s lidmi, jejichž styl myšlení máte rádi, že?"

Jak bylo řečeno, zatím není jasné, kterou postavu Ethan ztvární. Samozřejmě se tipuje, ale jak už to tak bývá, Moon Knight má v komiksu hned několik ikonických protivníků, takže to může být kterýkoliv z nich, nebo možná nečekané jméno. To ukáže, až čas. 

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo, natáčení začne příští měsíc.

Zdroj: TheRinger, Marvel Comics (úvodní obrázek)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat