Eternals: Akční scény inspiroval nečekaný film s Leonardem DiCapriem


 Ne, Titanic to nebyl.

Marvelovka Eternals bude velkolepá, podíváme se do několika časových etap a budeme cestovat po světě. A samozřejmě dojde na akční scény. Ty byly inspirovány překvapivým filmem s Leonardem DiCapriem. Prozradila to režisérka a spoluscenáristka Chloé Zhao:

"No, je tu několik filmů, pokud jde o [inspiraci pro] Eternals. Souhlasila jsem [s účastí] kvůli rozsahu tohoto filmu. Ale pokud jde o akční scény, kdy jsem si práci na nich opravdu užila a to se skvělým týmem, chtěla jsem hodně odkazovat na REVENANT Zmrtvýchvstání. REVENANT Zmrtvýchvstání je film, který opravdu miluji. A mám pocit, že jsme REVENANT Zmrtvýchvstání viděli mnohokrát, během každé schůzky kvůli akčním scénám, protože většina z nich se natáčela v exteriérech. A miluji to, jak jsou scény z REVENANT Zmrtvýchvstání pohlcující a to jak působí svižně. To je bezesporu film, který je pro mě laťkou. A Marvel to opravdu opravdu podporoval a chtěl do toho jít."

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) by vás možná nenapadl jako první, pokud jde o inspiraci pro komiksovky. Jde o drsnou podívanou o přežití, ale na druhou stranu, proč ne. Zatím jsme z marvelovek zvyklí spíše na efektní přepálené akční momenty, Eternals zřejmě půjdou trošku jinou cestou, více drsnou a "neuhlazenou" a to zní rozhodně lákavě.

Premiéra Eternals je naplánována 4. 11. 2021 na a mezitím si prohlédněte nový conceptart.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat