Do marvelovského komiksového světa se vrací nejmocnější předmět

Fantastická čtyřka ho potřebuje v boji proti extrémně silné záporačce.

V marvelovských komiksech je k vidění hromada mocných předmětů. Filmoví fandové znají například Kameny nekonečna, které jsou schopny v mžiku nechat zmizet půlku obyvatel galaxie, ale věřte tomu, nebo ne, existují i mocnější artefakty.

Jedním z nich je takzvaný Ultimate Nullifier, což je zbraň, která je označována za tu nejmocnější v marvelovských komiksech vůbec. Jde o malý mechanický přístroj, který na první pohled nevypadá zrovna hrozivě, ale dokáže zničit v podstatě cokoliv, dokonce celé časové linky a vesmíry. 

Jde údajně o jedinou věc, která vyděsí padoucha Galactuse, který je znám jako "Požírač světů" a obvykle má pro strach uděláno. Je ale na místě zmínit, že Ultimate Nullifier musí používat někdo, kdo má silnou mysl. Pokud s ní operuje někdo, kdo se nedokáže dostatečně soustředit, tak ho Ultimate Nullifier zničí. 

Ultimate Nullifier nebyl určitou dobu v komiksech přítomen, ale dočkal se návratu a to v komiksu Fantastic Four, konkrétně ve 28. dílů (což je symbolické, protože Ultimate Nullifier se poprvé objevil v komiksu Fantastic Four v roce 1966) a to proto, že Fantastická čtyřka čelí extrémně nebezpečné bytosti známé jako Griever at the End of All Things. 

Jde o záporačku, která bez mrknutí oka dokáže zničit celé dimenze a reality a porazit ji se zdá jako nemožný úkol. Fantastická čtyřka se tak bude muset spolehnout právě Ultimate Nullifier. Jestli to bude dost, to se fandové dozví v dalších dílech Fantastické čtyřky.

Zdroj: SR, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat