Fantastická čtyřka: Marvel hledá scenáristy a hlavní role se prý ujme Jennifer Lawrence


 Brzy se filmu ale nedočkáme.

Před nějakou dobou Disney po dlouhém snažení získal společnost Fox a tím pádem mu připadla také práva na různé komiksové postavy a týmy a to včetně velmi oblíbené Fantastické čtyřky. 

A nedávno se objevily zprávy, že Marvel (spadá také pod Disney) prý skutečně pomalu začíná film o tomhle týmu připravovat. 

Před pár dny se pak začalo mluvit o tom, že do hlavní role byla obsazena Jennifer Lawrence (představitelka Mystique z X-Menů) a natáčení by mělo začít příští měsíc v Austrálii. 

To bylo později vyvráceno, respektive to, že by se kamery měly rozjet tak brzy, ale zpráva, že by se ve filmu měla objevit Jennifer ne, takže je to stále možné.

Pokud jde o natáčení, tak to je údajně ještě daleko, ale něco se přece jen děje, Marvel se prý začal poohlížet po scenáristech. Tím pádem rozhodně není možné, aby se začalo natáčet v rámci týdnů, ale mluvíme tu o měsících a měsících příprav (v tom lepším případě).

Jinak řečeno, Fantastickou čtyřku na stříbrném plátně jen tak neuvidíme. Ale alespoň se začalo něco málo dít a je jasné, že Marvel nenechá tenhle oblíbený tým "u ledu" navždy a co si budeme povídat, zaslouží si pořádné filmové ztvárnění po dvou méně či více nepovedených pokusech, kterých jsme se zatím dočkali.

Zdroj: The Daily Telegraph, Deadline, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat