WandaVision: Epický a nesmírně smutný, takový bude podle herečky závěr seriálu


Teyonah Parris láká na finále povedené série.

Do konce skvělé marvelovské série WandaVision zbývají už jen dvě epizody. A s ohledem na to, co se děje v posledních dílech asi všichni očekávají hodně působivé finále. Zdá se, že se dočkáme. Je to patrné ze slov herečky Teyonah Parris (Monica Rambeau), která slibuje závěr, na který asi jen tak nezapomeneme.

Herečka se rozpovídala o vztahu Wandy (Elizabeth Olsen) a Monicy, který popsala následovně:

"Když Monica uviděla Wandu a pochopila, že truchlí, uvědomila si, že prožívají něco podobného a že obě truchlí pro někoho blízkého. Myslím si, že se s tím Monica vypořádává, jak nejlépe může. Neříkám, že to dělá nejefektivnějším a nejzdravějším způsobem, ale mám pocit, že se snaží vypořádat se svým vlastním zármutkem tím, že pomáhá Wandě s jejím."

Nicméně, protože se spekuluje o tom, že Wanda bude příčinou "zmatku v Multivesmíru", kterého se dočkáme ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 24. 3. 2022), se dá tušit, že Wanda nebude na konci seriálu zrovna psychicky vyrovnaná. 

A pokud jde o zmíněný závěr, tak ho Teyonah popisuje jako: "Epický a neuvěřitelně smutný." Už 5. 3. 2021 se dozvíme, co to přesně znamená. 

Zdroj: THR, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat