Zaklínač: Henry Cavill se na natáčení druhé řady zranil. Teď prozradil, jak je na tom


Oblíbený herec se ozval fandům. 

Když bylo oznámeno, že se hlavní role v seriálu Zaklínač ujme Henry Cavill, tak nebyli úplně všichni nadšení, ovšem Henry dokázal, že byl skvělou volbou a první řada byla pro Netflix velkým úspěchem. Byla tak schválena druhá řada, která se sice potýkala s pozastavením natáčení kvůli covid-19, ale poté se kamery znovu rozběhly... a poté znovu zastavily. 

Což je sice nepříjemné, ale vlastně to svým způsobem pomohlo Henrymu. V jeho případě se spekulovalo o tom, že se během natáčení zranil a pauzy tak mohl využít k tomu, aby se dal "do kupy":

"Tady ve Velké Británie jsme v lockdownu, takže využívám své každodenní outdoorové cvičení k tomu, abych se vydal na svůj první běh od mého zranění kolenní šlachy! (Víc později). Nebylo to rychlé a určitě to bylo dlouhé, ale je to velký krok k mému uzdravení a můj první krok k tomu, abych se znovu dostal do hry od Vánoc, během kterých možná došlo na více než malé množství svařeného vína a velmi tučného krocana."

S ohledem na to, že nebylo oznámeno přesné datum premiéry (byť se očekává, že to bude tento rok), tak nelze říct, že další zastavení natáčení bude znamenat zpoždění, snad se skutečně dočkáme letos.

Zdroj: Instagram, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat