WandaVision: V seriálu se objeví zábavná postava z Thora. Co se u ní změnilo od dob Thor: Temný svět?


 Matt Shakman prozradil pár věcí o Darcy Lewis.

Darcy Lewis (Kat Dennings) se v Marvelovském filmovém universu neobjevila od dob Thor: Temný svět (2013) a spousta fandů doufá, že ji uvidíme v Thor: Love and Thunder (premiéra 5. 5. 2022), což ale bohužel zatím potvrzeno nebylo. 

Co ale potvrzeno bylo je to, že se Darcy bude součástí seriálu WandaVision a nepůjde jen o cameo. A co vlastně Darcy po Thor: Temný svět dělala? Věnovala se studiu, to prozradil režisér všech epizod první řady WandaVision Matt Shakman:

"Pustila se do toho, aby se zní stala doktorka Darcy Lewis a ta z ní teď je."

Darcy se tedy dál věnovala studii a zřejmě je teď z ní doktorka politologie (pokud nevystudovala jiný obor, to řečeno nebylo). 

Kromě toho víme, že součástí seriálu bude také agent Jimmy Woo (Randall Park) ze druhého Ant-Mana (2018) a jak se zdá, právě Jimmy bude trávit s Darcy spoustu času, protože budou intenzivně spolupracovat. Showrunnerka Jac Schaeffer dodala:

"Musí vyřešit záhadu. Mají spoustu otázek a žádné odpovědi."

Těžko říct, jak bude tahle zábavná dvojka zakomponována do děje s ohledem na to, že WandaVision bude stírat hranici mezi realitou a snem, ale dobré je, že nepůjde jen o cameo.

Premiéra WandaVision je naplánována na 15. 1. 2021, kdy se předplatitelé Disney+ dočkají hned dvou dílů.

Zdroj: CB, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat