Zack Snyder by byl ochoten přejít k Marvelu, ale pod jednou podmínkou

 

Jakou?

Není úplně běžné, že tvůrci "přebíhají" od Marvelu k DC a naopak, ale občas se to děje. Například Patty Jenkins měla režírovat Thor: Temný svět (2013), ale nakonec dohlédla na filmy Wonder Woman, James Gunn pracoval na Strážcích Galaxie, ale pak byl od Marvelu vyhozen a začal dělat pro DC na The Suicide Squad (ale poté se vrátí k Marvelu kvůli dalším Strážcům Galaxie).

Občas se tak někteří lidé ptají, zda by Zack Snyder, který odstartoval filmové DC universum, mohl přejít k Marvelu. A není to úplně vyloučeno, ovšem Snyder by to udělal pravděpodobně pouze v případě, že by mu bylo dovoleno zfilmovat komiks od Franka Millera Elektra Lives Again:

"Vybral bych si Elektra Lives Again. Daredevil sní o Elektře, která znovu ožije a je to opravdu skvělé a podivné... je to prostě skvělé a krásné. To je to, co bych udělal. Nikoho to nezajímá, ale to je to, co bych rád udělal."

Elektra Lives Again je komiksem z roku 1990, který se zaměřuje na Daredevila, kterého pronásledují podivné sny v návaznosti na smrt Elektry. 

Otázkou je, jaké plány má Marvel s Daredevilem, Elektrou a dalšími postavami. Nově vypršela smluvní podmínka Netflixu, kdy je Marvel nesměl používat. Teď už smí a spekuluje se, že by se Daredevil v podání Charlieho Coxe mohl vrátit ve filmu Spider-Man 3, ale to zatím nebylo potvrzeno. 

Zdroj: CNET, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat