Vrátí se Daredevil, Jessica Jones a další postavy do Marvelovského filmového universa?


 Co na to šéf Marvelu?

Nedávno vypršela smluvní podmínka Netflixu, kdy nesměl Marvel možnost používat postavy jako Daredevil, Jessica Jones a další ve svých projektech. Začalo se tak zběsile spekulovat, zda se dočkáme jejich návratu (například se mluví o tom, že by se Matt Murdock/Dardevil mohl objevit ve třetím Spider-Manovi). 

Spekulace jsou zábavná věc, ale nejsou to samozřejmě zaručené informace. Ty může poskytnout jen Marvel a právě kreativní šéf Marvelu Kevin Feige byl tázán, zda k tomu může dojít. Feige poznamenal, že dané seriály nabídly některé skvělé postavy a herce a dál dodal:

"Vše je možné. Jedna ze zábavných věcí na komiksech je to, že se postavy často objevují a mizí. Vše je to inspirací pro budoucnost."

Pokud jde přímo o Daredevila, tak Feige pronesl:

"Sleduji vše, co se dělo předtím, ať už jde o filmy, speciálně seriály od Marvel Entertainment, samozřejmě komiksy, videohry, kreslené seriály, jednoduše vše možné a je to pro mě inspirace pro budoucnost Marvelu. To je způsob, kterým komiks funguje už dlouhé roky. Takže uvidíme."

Jasnou odpověď jsme tedy nedostali, ale určitá šance je a asi by nebylo chytré nepoužít tak populární postavy, případně je přeobsadit, když herci ze seriálů od Netflixu fungovali skvěle.

Zdroj: THR, Collider, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat