Sám doma 2: Vymažte z filmu Donadla Trumpa, žádají diváci a mají nápad, kým ho nahradit


 Někteří lidé tam prostě Trumpa nechtějí. 

Donald Trump je jedním z nejkontroverznějších prezidentů Spojených států amerických, ale předtím, než byl zvolen do funkce, byl také televizní osobností a objevil se v několika filmech, například měl cameo ve vánoční klasice Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992).

Dosluhující prezident aktuálně čelí dalšímu skandálu. Poté, co dav rozzuřených podporovatelů Trumpa (který k tomu okatě vyzýval) zaútočil na Kapitol, aby narušil certifikování prezidentských voleb, ve kterých zvítězil Joe Biden, se situace zvrhla v násilnosti, které stály život pěti lidí. 

Není tak překvapením, že je spousta lidí je rozzuřených na Trumpa a žádají, aby se za povzbuzování a navádění zodpovídal a to jak politicky, tak dokonce trestně. 

Ale teď se spustila i jiná kampaň, kdy diváci žádají, aby byl Trump odstraněn právě ze Sám doma 2. To už v minulosti udělala kanadská televize (ale trvala si na tom, že to není z politických důvodů), teď lidé chtějí, aby byl Donald Trump odstraněn ze všech verzí. 

Samozřejmě je to míněno s humorem, což je jasné z toho, že se objevuje hromada návrhů, kdo by měl Trumpa ve filmu nahradit. Tady jsou některé z nich:

Zdroj: 20th Century Fox (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat