Šéf Marvelu je nejlepším producentem všech dob, prohlásil představitel Batmana


 Ben Affleck je očividně fandou Kevina Feigea.

Ben Affleck byl roky jednou z hlavních hvězd DC filmů, kdy nejen ztvárnil Batmana, ale také některé filmy produkoval a kromě toho měl napsat, zrežírovat a samozřejmě si zahrát hlavní roli v další sólovce Batmana. 

Z toho ale nakonec sešlo a sice by se měl ještě objevit ve filmu Flash (premiéra 3. 11. 2022), ale potom se zřejmě už nebude dál výrazněji podílet na DC projektech. 

Ale neznamená to, že by se chtěl vyhýbat komiksovým rolím. Je možné, že by se rád přidal k Marvelu, protože pokud jde o kreativního prezidenta Marvelu Kevina Feigea, je Ben očividně jeho velký fanda:

"Kevin Feige je, to musíte přiznat, nejlepším a nejúspěšnějším producentem, který kdy žil. Je jediným člověkem na světě, kterému bych ihned uvěřil, pokud by mi řekl, 'Vím, co publikum chce, tohle uděláme.' Ten hajzlík ví lépe, než jakýkoliv jiný producent, co mají diváci rádi. On přesně ví, na co [u diváků] zapůsobit, jaké přesně efekty nabídnout, kolik vtipů, jaký nabídnout tón."

Marvel má několik filmů v žebříčku deseti nejúspěšnějších projektů, takže ano, Marvel bezpochyby ví, co dělá a najmout Afflecka by rozhodně nebyl špatný nápad. Ostatně, herec si musí trochu napravit svou komiksovou reputaci, pokud jde o marvelovky, film Daredevil (2003) nebyl zrovna velká pecka. A ano, nevznikl přímo pod dohledem Marvelu, ale Foxu, ovšem jde o marvelovskou postavu.

 Zdroj: THR, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat