WandaVision má až překvapivě skvělá hodnocení a jak bude Falcon vypadat v kostýmu Kapitána Ameriky


 Komiksové střípky.

Prvotní reakce na první marvelovský seriál, který vznikl pro streamovací službu Disney+ WandaVision byly nadšené, hodně nadšené, ovšem není úplně výjimečné, že první reakce jsou velmi pozitivní, ale s přibývajícími recenzemi hodnocení výrazně klesne. 

Ovšem, nezdá se, že by podobný osud čekal WandaVision, na serveru sdružujícím profesionální recenze RottenTomatoes bylo v době psaní článku 94 % recenzí pozitivních s tím, že průměr hodnocení byl 8,09 z 10. Co se týče dalšího známého serveru Metacritic, tam bylo hodnocení 75 %. 

Zdá se, že experiment se tvůrcům vyplatil, WandaVision je zatím to nejpodivnější, co Marvel nabídl, ale také jde o jeden z nejlépe hodnocených projektů. 

Falcon (Anthony Mackie) dostal od Kapitána Amerika (Chris Evans) na konci Avengers: Endgame (2019) jeho štít a v seriálu Falcon & Winter Soldier převezme Falcon roli Kapitána, byť bylo naznačeno, že nebude používat jeho jméno. Ovšem, jeho štít ano a stejně tak bude mít kostým, který bude na Kapitána Ameriku odkazovat. To je jasné z fotografie oficiální akční figurky Falcona. Premiéra je naplánována na 19. 3. 2021.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat