Mortal Kombat: První fotky z krvavé podívané vypadají nadějně, ale to, kdo bude hlavním hrdinou asi některé nepotěší

 


Potenciál to má, ale určité obavy jsou na místě.

Trvalo to dlouho, hodně dlouho, ale nakonec se skutečně dočkáme třetího filmu Mortal Kombat a dobrou zprávou je, že půjde o první film Mortal Kombat, který bude mládeži nepřístupný, což tvůrcům dovolí nabídnout fatality (drsné ukončovací údery, kterými jsou hry Mortal Kombat proslulé). 

Ne úplně uklidňující zprávou je, že ústřední postavou bude někdo, kdo ve hrách přítomen není a to bojovník Cole Young (Lewis Tan). Je to jasné z uveřejněné zápletky:

"V Mortal Kombat si zápasník MMA, zvyklý nechat se mlátit za peníze, Cole Young není vědom svého poslání nebo toho, proč vládce Outworldu Shang Tsung poslal svého nejlepšího bojovníka kryomancera Sub-Zera, aby Colea zlikvidoval. Cole, který se bojí o bezpečí své rodiny, vyhledá na popud majora speciálních jednotek Jaxe Sonyu Blade, která nese stejné znamení draka, se kterým se narodil i Cole. Brzy se ocitne v chrámu lorda Raidena, prastarého boha, který je ochráncem Pozemské říše a který poskytuje útočiště těm, kteří nesou dané znamení. Tady Cole trénuje se zkušenými bojovníky, jako jsou Liu Kang, Kung Lao nebo žoldák Kano, aby mohl stanout vedle nejlepších pozemských šampiónů proti nepřátelům z Outworldu v boji, který rozhodne o osudu vesmíru. Ovšem, bude to stačit k tomu, aby Cole dokázal použít nesmírně mocnou sílu své duše k záchraně nejen své rodiny, ale zastavení Outworldu navždy?

Jako velký fanda Mortal Kombat si samozřejmě kladu otázku, proč tvůrci vytvořili novou postavu a nepoužili nějakou z desítek a desítek těch, které hry Mortal Kombat nabízí, ale film nezatracuji, mohlo by to fungovat. A snad bude po tolika letech čekání. 

Kromě toho si můžete prohlédnout fotografie z filmu a vypadá to, že v případě postav se filmaři rozhodli respektovat vizáž hrdinů a záporáků z her, což je fajn. 

Premiéra Mortal Kombat v kinech i na streamovací službě HBO Max je naplánována na 16. 4. 2021.










Zdroj: EWMark Rogers/Warner Bros. (fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat