Je to oficiální, Michael Keaton se ve filmu Flash vrátí jako Batman, Ray Fisher jako Cyborg ale ne a natáčení Doctor Strange 2 zastaveno

 

Komiksové střípky.

Už delší dobu koluje zpráva, že v dlouho odkládaném filmu Flash uvidíme také Michaela Keatona, který se po desítkách let vrátí jako Bruce Wayne/Batman. A byť se to bralo jako fakt, oficiálně potvrzeno to nebylo. Teď už to oficiální je, Michael Keaton uzavřel smlouvu na účast v očekávané komiksovce, kde by měl být pro některé postavy jakýmsi mentorem.

SOUVISEJÍCÍ: ŠÉF DC FILMS ZŮSTANE VE FUNKCI MINIMÁLNĚ DO ROKU 2023, PŘEDSTAVITEL CYBORGA Z TOHO RADOST NEMÁ

Koho ale ve filmu neuvidíme, bude Ray Fisher jako Cyborg. Byť se s ním původně počítalo, tak zaprvé Ray nehodlá spolupracovat na žádném filmu, na kterém pracuje prezident DC Films Walter Hamada a zadruhé Fisher v poslední době silně kritizuje DC a Warner Bros., protože podle něj měli někteří jejich vrcholoví pracovníci přehlížet nevhodné chování Josse Whedona během přetáček Justice League (2017). A je jasné, že zmíněné společnosti nestojí o to, aby s filmem Flash byla spojena podobně nepříjemná situace.

Nicméně, Fisher se nechal slyšet, že zprávy o tom, že odstoupil, jsou mylné. Je to tedy matoucí. Nechce ho ve filmu Warner Bros.? Nebo snad neplatí to, že Fisher nechce pracovat na filmech s Hamadou? Těžko říct, jak to je.

Premiéra Flashe je naplánována na 3. 11. 2022.

Ve stejném roce, ovšem 24. 3. by měla mít premiéru marvelovka Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ovšem je tu určitá možnost, že by mohlo dojít ke zpoždění, protože se aktuálně zastavilo natáčení probíhající ve Velké Británie. Potvrdila to představitelka Scarlet Witch Elizabeth Olsen:

"S ohledem na to, že jsou tu přeplněné nemocnice, nemůžeme se vrátit do práce, dokud se situace neuklidní. [Já jsem] v pořádku, jen čekám a jsem opravdu vděčná, že budu pracovat. Disney mě zaměstnával během karantény!"

Tak snad pauza v natáčení neovlivní datum premiéry.

Zdroj: The WrapJimmy Kimmel Live, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat