Šéf DC zůstane ve funkci nejméně do roku 2023 a představil Cyborga z toho radost nemá

 

Ray Fisher proti němu v minulosti vystoupil.

Walter Hamada je aktuálním prezidentem DC Films a ještě nějakou dobou jím bude, protože mu byla prodloužena smlouva minimálně do roku 2023. Dá se tušit, že Hamada z toho má radost, ale ne všichni jsou na tom stejně. 

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITEL CYBORGA VYSTOUPIL PROTI ŠÉFOVI DC FILMS

Nedávno proti Hamadovi vystoupil Ray Fisher (Cyborg), který naznačil, že šéf DC Films zasahoval do vyšetřování toho, jaká byla situace na natáčení Justice League (2017) a samozřejmě si neodpustil reakci ani nyní, když bylo oznámeno, že Walter zůstane ve funkci:

"Je zvláštní, že tyhle reakční oznámení ze strany WB Pictures vždy opomenou zmínit, že Walter Hamada spolupracoval s Geoffem Johnsem a Tobym Emmerichem (na Shazamovi) BĚHEM přetáček Justice League...

Chystám toho víc"

Fisher v minulosti kritizoval některé vrcholové pracovníky DC a Warner Bros. za to, že údajně věděli, že na natáčení Justice League není situace zrovna ideální a nečinně tomu přihlíželi a také se nechal slyšet, že nebude spolupracovat na žádném DC filmu, na kterém se bude podílet Hamada, tím pádem to bude mít dost těžké, protože ten je většinou produkuje.

Zdroj: Twitter, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat