Bude Zack Snyder režírovat další filmy od DC? Nevypadá to tak

Nežene se do toho.

Byli to Zack Snyder a jeho žena Deborah, kdo nakopl filmové universum od DC a to zábavným Mužem z oceli (2013), ale následující projekty už nevznikaly jako po másle. Batman v Superman (2016) nebyl přijat úplně pozitivně a v případě Justice League (2017) Zack a Deborah od filmu odstoupili kvůli rodinným problémům. 

Dál se tak nepočítalo s tím, že tahle dvojice bude hlavní hybnou silou za DC Universem, ale nyní, když pracují na velmi očekávaném Snyderově sestřihu Justice League (bude k vidění v březnu tohoto roku) se začalo spekulovat o tom, zda se Zack vrátí k natáčení DC filmů. Tady je jeho odpověď:

"Podívejte, nikdy jsem si nemyslel, že budu dělat tohle. Nemyslel jsem si, že dokončím Justice League... Pravdou je a už se o tom psalo a nemám s tím žádný problém, tohle je starý film. Pracuji na filmu, kterému je několik let. DC Universe se vydalo vlastním směrem, rozštěpilo se a zaměřuje se na vlastní věci a je to v pořádku. Pokud jde o to, co jsem natočil, jaká je má vize a co jsem chtěl udělat s těmito postavami a cestou, na kterou se měly vydat, je velmi dobře známo, že jsem měl v plánu více filmů - kolem pěti - ale jsem zaneprázdněn. Děje se toho hodně. Je v pohodě, že fandové mají v tento směr tolik důvěry? Ano, je to skvělé a nemohl bych být šťastnější a těším se za ně, až uvidí Justice League, aby si pořádně vychutnali tenhle Justice League koktejl. Ale budu pokračovat? Neplánuji to. Ale jak jsem řekl, nemyslel jsem si, že budu tam, kde jsem, takže kdoví?"

Zatím se tak zdá, že Snyder bude na DC filmech pokračovat maximálně jako producent, ale neujme se režie. I když samozřejmě názor změnit může a zdá se, že úplně vyloučeno to není, byť to nezní pravděpodobně.

Zdroj: ComicBookDebate, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat