Thor: Love and Thunder - Konečně se ví, kterého padoucha ztvární Christian Bale. Bude to někdo, kdo málem zabil Thora


 Tušíte?

Už poměrně dlouho se ví, že se ve filmu Thor: Love & Thunder objeví Christian Bale. Také se ví, že ztvární záporáka. Co se neví, který padouch to bude. Oprava, nevědělo se to, ale to se změnilo. Bylo konečně odhaleno, kterou postavu dostane na starost a bude to... Gorr. Ten je známý také jako God Butcher, což zní hodně drsně. 

Zdroj: Marvel Comics

Jde poměrně o mladou postavu, představila se teprve v roce 2013, ale i tak si stačila vybudovat slušnou reputaci. Gorr má k dispozici meč zvaný Necrosword, který byl ukován z lebky Celestiána a patří k extrémně mocným zbraním. Svému majiteli poskytuje křídla, dokáže vytvářet další zbraně a jakési ostré úponky, které jsou schopny zabít jakéhokoliv boha. 

Gorr je také tvůrcem takzvané Godbomb, bomby velikosti Měsíce, která dokáže zabít jakéhokoliv boha. Kromě toho disponuje klasickými schopnostmi jako nadlidská síla, rychlost, odolnost a je více méně nesmrtelný. 

Když Gorrovi zemřeli blízcí, došel k názor, že bohové nemohou existovat, ale poté, když zjistil, že jsou skuteční, rozhodl se zničit všechny z nich, protože nepomohli jeho rodině. A téměř se mu povedlo zabít Thora, ovšem tomu pomohla skupina vikingů a Gorr přišel o ruku. Dál ale likvidoval bohy, což vedlo k dalšímu střetu s Thorem. Následovalo cestování v čase a podobné divočiny a nakonec Thor Gorra zabil s pomocí dvou kladiv Mjolnir. 

Gorr je tedy očividně zajímavou postavou, tak snad bude jeho potenciál dobře využit, protože by byla škoda, pokud by se z něj ve filmu vyklubal jen nevýrazný záporák, který by reprezentoval jedno klišé za druhým. Speciálně pak, když ho hraje tak zkušený herec.

Zdroj: Marvel Entertainment, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat