Potvrzeny marvelovské série o legendární Secret Invasion, o "ženském Iron Manovi" a dočkáme se i Armor Wars


Disney se nedrží zpátky.

Marvel pro streamovací službu Disney+ chystá hromadu seriálů, o kterých už víme, ale nově byly oznámeny hned tři další série. Tou asi nejzajímavější je projekt na motivy komiksů Secret Invasion, kdy měňavci Skrullové (ve filmech už se představili) převzali role marvelovských hrdinů a padouchů, aby si připravili půdu pro invazi na Zemi. V seriálu se vrátí Samuel L. Jackson jako Nick Fury a Ben Mendelsohn jako Skrull Talos. 

Dalším seriálem je adaptace komiksu Ironheart, o postavě jménem Riri Williams, která si "vypůjčila" technologii od Star Industries a vytvořila své vlastní brnění, které zaujalo i Tonyho Starka. Ten si vzal Riri pod svá křídla a stal se jejím mentorem. Dokonce už bylo oznámeno, kdo se ujme role Riri, bude to herečka Dominique Thorne

A nakonec je tu série, která má také něco společného s Iron Manem. Jde o projekt Armor Wars, v němž se technologie Tonyho Starka dostane do špatných rukou a začnou ji využívat různí záporáci, což vede k propuknutí takzvaných Armor Wars. V seriálu se vrátí Don Cheadle jako War Machinea.

Zdroj: Marvel Entertainment, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat