Svátek pro fandy Star Wars, oznámen další film a hromada seriálů (jeden bude anime, svůj bude mít i Ahsoka Tano)


Ať je provází Síla.

Zatímco filmové projekty Star Wars v posledních letech trošku pokulhávají, v seriálových vodách se Hvězdným válkám daří. The Mandalorian je vynikající (jeho třetí řadu uvidíme příští rok během vánočního období) a chystá se seriál o Obi-Wan Kenobim (aktuálně vyšlo najevo, že se k Ewanu McGregorovi připojí i Hayden Christensen) a Bobu Fettovi. Plus bychom se měli (konečně) dočkat série z období Staré republiky. 

Ale to není vše, aktuálně byl oznámen další film (kromě toho, na kterém pracuje Taika Waititi) nazvaný Roque Squadron. V centru dění tak očividně budou rebelští piloti. Film by měl mít premiéru v roce 2023 a jeho režii dostane na starost filmařka stojící za oběma díly Wonder Woman Patty Jenkins

Navíc poroste i počet seriálů, svůj vlastní dostane Lando Calrissian, kterého známe z filmů, chystá se také série krátkých anime filmů zasazených do světa Star Wars, plus seriál nazvaný The Acolyte, která je oním seriálem zasazeným do období Staré republiky. Překvapivě prý půjde o thriller. 

Nadšení určitě vyvolá i to, že vlastní sérii bude mít i Ahsoka Tano, která byla nejdříve k vidění v animovaných seriálech a nedávno se představila v hrané formě v sérii The Mandalorian, kde ji ztvárnila Rosario Dawson. Ta si svou roli zopakuje.

Další seriál, který naváže na The Mandalorian je Rangers of the New Republic, o kterém nic moc nevíme až na to, že (stejně jako v případě série o Ahsoce) budou tvůrci duchovní otci The Mandaloriana Jon Favreau a Dave Filoni.

Na streamovací službě Disney+ bude také k vidění animovaný film, který se zaměří na droidy ze světa Star Wars. 

Je tak očividné, že fandové Hvězdných válek si v následujících letech užijí.

Zdroj: Star Wars, The Mandalorian, EA (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat