Ant-Man 3 potvrzen a s ním i supermocný padouch. Záporáka v Shang-Chi ztvární svalovec z Creeda II a jak to vypadá s Bladem?


 Komiksové střípky.

Filmová série Ant-Man možná není tak bombastická, jako některé jiné marvelovské projekty, ale je rozhodně velmi zábavná. A finančně úspěšná, takže asi není překvapením, že byl oficiálně potvrzen třetí díl, o kterém se už delší dobu mluví. 

Název trojky bude znít Ant-Man and the Wasp: Quantumania a vrátí se samozřejmě Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Nově se přidá Kathryn Newton, jako dcera Ant-Mana Cassie Lang (Cassie už známe z předchozích filmů, ale ztvárnila ji mladší herečka) a potvrzen byl také záporák - časem cestující dobyvatel Kang the Conqueror v podání Jonathana Majorse. Režii dostal na starost opět Peyton Reed.

Jak to vypadá s Bladem?

V minulosti bylo potvrzeno, že Marvel hodlá pracovat na nové verzi Bladea, kterého ztvární Mahershala Ali. Ale od té doby se neobjevil příliš informací. Jak to tedy s filmem vypadá? To naznačil kreativní šéf Marvelu Kevin Fege:

"Jak jsme oznámili na Comic-Conu v minulém roce, pracujeme na Bladeovi, ve kterém si zahraje oscarový vítěz Mahershala Ali. Produkce a příběh se pěkně rýsují a velmi velmi brzy přijdeme s dalšími odhaleními."

Tak uvidíme, co pro nás Marvel chystá. Doufejme, že oznámení o tom, že půjde o mládeži nepřístupný projekt.

Kdo poměří síly se Shang-Chim?

Nedávno byla dotočena první marvelovka s asijským superhrdinou v hlavní roli Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings a podle všeho se v ní měl objevit (tentokrát pravý) padouch Mandarin. Ale zdá se, že Shang-Chi (Simu Liu) poměří síly s jiným záporákem a to Razor Fistem v podání svalovce z Creeda II (2018) Floriana Munteanu. V komiksech existují tři Razor Fistové, všichni jsou vynikající bojovníci a první Razor Fist si nechal místo obou rukou připevnit ostří, druzí dva toto provedli jen v případě jedné paže.

Kromě toho byla odhalena jména dalších postav, ovšem, většinu z nich v komiksu nenajdete, takže těžko říct, co od nich čekat. Awkawina ztvární Shang-Chiho kamarádku Katy, Michelle Yeoh dostala roli Jiang Nan, Meng’er Zhang si zahraje Xialing, Ronny Chieng si zahraje Jon Jona, Fala Chen ztvární Jiang Li a Tony Leung si zahraje Wenwua.

Premiéra se odehraje 8. 7. 2021.

Zdroj: Disney Investor Day 2020, Marvel Studios, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat