Strážci Galaxie: Nechtěla jsem být součástí filmu o mluvícím stromu a mývalovi, vysvětlila herečka, proč odmítla roli Gamory



Amanda Seyfried byla hlavní favoritkou na roli. 

Gamoru v Marvelovském filmovém universu ztvárňuje Zoe Saldana, ale jak se zdá, nebyla první volbou. Tou byla zřejmě herečka Amanda Seyfried, která ale roli odmítla. A to hned z několika důvodů. 

V minulosti prozradila, že to udělala proto, že od kolegyně Jennifer Lawrence (hrála Mystique ve filmech X-Men) slyšela, jak obtížné je zbavit se make-upu (a Gamora ho na sobě má hodně), který je spojen s některými komiksovými rolemi. 

A nyní dodala další vysvětlení, proč se do toho nehnala:

"Nechtěla jsem být součástí prvního marvelovského filmu, který neuspěje. Kdo by chtěl vidět film o mluvícím stromu a mývalovi? A je zřejmé, že jsem ve opravdu spletla. Scénář byl skvělý, ale vše se odráželo od toho, že jsem nechtěla být 'tou osobou'. Když jste hvězdou velkého filmu, který propadne, Hollywood vám to neodpustí. Viděla jsem, že se to některým lidem stalo a velmi velmi jsem se toho obávala. Pomyslela jsem si, 'Stojí mi to za to?"

Jak ale sama herečka přiznala, spletla se. Filmy Strážci Galaxie jsou velmi úspěšné a brzy se začne pracovat na třetím dílu. Nakonec mluvící strom a mýval lidem nevadí, ba právě naopak.

Zdroj: Yahoo

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat