Smrtonosná past: Fandové chtějí, aby vznikl remake s lesbickou hlavní hrdinkou v podání Charlize Theron


No rozhodně je to zajímavý nápad. 

I když to může být pro některé překvapením, mnozí lidé považují Smrtonosnou past (1988) za vánoční film. A teď, když je sváteční období, se o akční klasice intenzivně mluví. Dokonce se objevil nápad, že by nebylo od věci, aby vznikl remake, ovšem tentokrát s hlavní hrdinkou v podání Charlize Theron, která by zachraňovala svou manželku ze spáru zloduchů.

S touhle ideou přišel jeden z uživatelů Twitteru a myšlenka se začala rychle šířit napříč sociálními sítěmi s tím, že se dostala také k Charlize Theron. Ta k tomu dodala velmi jasné: "Kde to můžu podepsat?"

Je jasné, že podobný reboot by vyvolal určitou kontroverzi, ne všichni dobře snášejí, že po desítkách let toho, kdy homosexuální postavy plnily hlavně funkci kamarádů hlavních postav nebo působily jako vedlejší záporáci, dostávají více prostoru, ale asi větším problémem by bylo to, že rebooty klasik často nedopadají zrovna nejlépe. 

Na druhou stranu, Charlize dokázala, že jí akční role nejsou vůbec cizí (viděli jste Atomic Blonde?), takže to je ve finále rozhodně zajímavý návrh. Ale těžko říct, jestli se dočká realizace.

Zdroj: Focus Features (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat