Spider-Man 3: Ve filmu se objeví dva předchozí představitelé Spider-Mana i původní Doctor Octopus

 

A nejen oni. 

Spekuluje se o tom, už delší dobu a jak se ukázalo, nebylo to jen zbožné přání. Aktuálně bylo potvrzeno, že se ve filmu Spider-Man 3 objeví Tobey Maguire (respektive ten ještě jedná, ale vypadá to velmi nadějně) a Andrew Garfield (v tomto případě už prý ruka v rukávu), tedy předchozí představitelé filmových Spider-Manů. 

Stejně tak vyšlo najevo, že pravdivá je i informace o tom, že se dočkáme Kirsten Dunst, která ztvárnila v Raimiho trilogii Mary Jane Watson. A aby toho nebylo málo, tak uvidíme také Alfreda Molinu, který se proti Tobeymu postavil jako padouch Doctor Octopus. Výše zmínění herci se přidají k Jamiemu Foxxovi, který v Amazing Spider-Man 2 (2014) ztvárnil záporáka Elektra. Plus se očekává návrat Emmy Stone jako Gwen Stacy z filmů Amazing Spider-Man.

Je tak více méně jasné, že velkou roli ve třetím Spider-Manovi bude mít multivesmír, protože ten nejlépe vysvětlí to, že uvidíme různé verze Spider-Manů. Snad to bude tak zábavné, jako ve skvělém animáči Spider-Man: Paralelní světy (2018).

Třetí Spider-Man by měl mít premiéru 16. 12. 2021.

Zdroj: Collider, THR, Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat