Marvel nechal v komiksu zemřít nečekanou postavu


Kterou?

Jak fandové komiksů dobře vědí, Marvel nemá problémy nechat umírat i velmi důležité postavy (i když to je většinou je na určitou dobu), což společnost dokazuje znovu a znovu a znovu. A došlo k tomu i nedávno v komiksové sérii Strange Academy.

Zdroj: Marvel Comics

Jde o komiks, ve kterém sledujeme osudy studentů magické školy (kde jsme to už jen viděli) a ve kterém se objevují nejen velmi dobře známé tváře jako Doctor Strange, Scarlet Witch nebo Magik, ale také několik zajímavých nováčků. 

Jako například Doyle Dormammu, což je syn mocného protivníka Doctora Strange Dormmamua a jeden ze studentů na Strange Academy. 

Právě tuhle školu pozorně sleduje skupina záporáků známých jako The Hollow, kteří mají v plánu unášet studenty a vysát z nich jejich magickou energii. Jednoho dne tak unesou studenta jménem Calvin Morse a několik jeho spolužáků se ho vydá hledat. 

Jsou ale přepadeni členy The Hollow a kouzelnici jménem Emily Bright hrozí bezprostřední smrt. Doyle se tak obětuje, aby ji zachránil.

Je to poměrně nemilé s ohledem na to, že mladý Dormammu působil jako zajímavá postava, ale jak bylo řečeno, v komiksech smrt není často definitivní, takže není bezdůvodné věřit tomu, že by se mohl nějakém způsobem vrátit.

Zdroj: CBR, Marvel Studios (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat