Batman & Robin: Ano, byl to hrozný film, přiznal George Clooney, který za roli Netopýřího muže dostal 25x méně, než Arnold Schwarzenegger

 

George Clooney se rozpovídal o ne zrovna oceňované komiksovse.

Film Batman & Robin (1997) není povedenou komiksovkou, na tom se asi shodne většina lidí a přiznává to i představitel Bruce Waynea/Batmana George Clooney, který sice poznamenal: "Neudělal bych to jinak. Tahle věc je velké soustrojí. V jednu chvíli si musíte uvědomit to, že jste jen herec, který dostal hereckou práci, nejste ten, kdo dal tomuto filmu zelenou..

Ale také nemá problém přiznat: "Pravdou je, že jsem v tom byl špatný. Akiwa Goldsman, který získal Oscara za psaní - napsal scénář. A řeknu vám, že je to strašný scénář. Řeknu vám, že jsem v tom strašný. Joel Schumacher (režisér, pozn. redakce), který nedávno zemřel a režíroval to, řekl: 'Jo, tohle nefungovalo." 

Jak jistě víte, padoucha Mr. Freeze si ve filmu zahrál svalovec Arnold Schwarzenegger a George poznamenal, že se s ním během natáčení vlastně vůbec neviděl. A co je ještě zajímavější je, jaký byl rozdíl v jejich platech. Zatímco George si za hlavní roli odnesl milion dolarů, Arnold jich dostal rovnou 25. Jestli je to zasloužená výplata, to už musí zhodnotit každý z diváků.

Zdroj: SiriusXM/THR, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat