Justice League: Zack Snyder prozradil, co by se mu líbilo ve druhém dílu



Který asi nebude, ale co naděláme. 

Zack Snyder aktuálně maká na svém sestřihu Justice League, který uvidíme příští rok na streamovací službě HBO Max a možná i v kinech. A jak asi víte, tak původně se počítalo s tím, že Justice League bude startem série filmů. 

Po neúspěchu jedničky z tohoto plánu sešlo (i když je tu určitá možnost, že pokud zaboduje Snyderova verze, možná by o pokračování mohlo Warner Bros. začít znovu přemýšlet), ale to nebrání Zackovi, aby promluvil o tom, co by ve druhém dílu rád viděl:

"Rád bych se vrhl na komiks, postapokalyptický svět Knightmare (alternativní budoucnost, která je důsledkem střetu Batmana a Supermana a jejich následovníků, její útržky byly k vidění ve filmu Batman vs Superman, pozn. redakce), svět, který padl, zchátralý tým, který zůstal naživu a snaží se to napravit. Jakou součást tohoto příběhu bychom rádi udělali také zápletku o tom, jak Joker zabil Robina. Joker je nějakým způsobem zapojen do krádeže Mother Boxu a použil ho, aby vytvořil zmatek, Cyborg se zaměří na technickou stránku věci a to by bylo to, co bychom museli udělat, vrátit se zpět v čase a varovat Bruce [Waynea/Batmana]. Spousta pozornosti by se zaměřila na konflikt, kterému čelí Bruce po smrti Robina a tomu, co k tomu vedlo."

Nicméně ani Snyder příliš nevěří, že bychom se v blízké budoucnosti dočkali:

"Nemyslím si, že by k tomu aktuálně mělo dojít, ale Jim (Lee, kreativní šéf DC Comics, pozn. redakce) a jsme o tom hodně mluvili. A mluvili jsme hodně o tom, že bychom napsali knihu nebo komiks, abychom to ukončili. Zatím není nic jisté. Také smrt Robina v daném světě by byla zajímavou záležitostí."

Uvidíme, jak si povede Snyderova verze Justice League, jestli dobře, kdoví, co se bude dít dál.

 

Zdroj: Bleeding Cool, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat