Šéf Marvelu věří, že streamovací je jasnou budoucností


 Což není překvapením. 

Přestože mateřská společnost Marvelu Disney už úspěšně otestovala možnost uvést film místo v kinech na streamovací službě (řeč je o projektu Mulan), tak Marvel se zatím brání tomu, aby uváděl filmy rovnou online, případně, jako to udělala společnost Warner Bros. (která dohlíží na DC filmy), uvádět své projekty současně v kinech i na streamovacích službách. 

Ale je jasné, že pandemie covid-19 uspíšila to, co byla asi nevyhnutelné, tedy větší a větší vliv streamovací. A v to, že jde o budoucnost, věří i kreativní šéf Marvelu Kevin Feige:

"Streaming je 100% budoucností a to, kde zákazníci chtějí sledovat obsah. A doufejme, že budou chtít sledovat naše obsáhlé dějově zaměřené série. A jako v případě WandaVision zažít něco, co jim nenabídne film. Chodíte na filmy, abyste dostali to, co vám nenabídne streamování a streamujete, abyste dostali to, čeho se nedočkáte v kinech. A samozřejmě vše, co míří do kin je následně k dispozici skrze streamování."

Je tedy patrné, že Feige nepochybuje o síle streamovací, ale současně je vidět, že chce, aby Marvel dál fungoval v tom režimu, kdy filmy poputují do kin a seriály budou streamovány, což je ostatně chytré s ohledem na to, že Marvel vytvořil universum stvořené z filmů a seriálu a tím pádem budou existovat dva zdroje peněz - návštěvníci kin a předplatitelé streamovací služba Disney+.

Zdroj: Emmy Magazine, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat