Proč se podle Zacka Snydera DC universum nikdy nebude podobat Marvelovskému filmovému universu


Režisér se rozpovídal o rozdílech obou světů. 

Zatímco Marvel vybudoval propojené universum čítající filmy a seriály, DC na to jde jinak a drží své filmové a seriálové světy oddělené. A podle režiséra několika DC filmů Zacka Snydera se DC universum nikdy nebude podobat tomu marvelovskému:

"[To] se nikdy s [DC] nestalo, protože seriály od DC byly tak populární a jejich animované seriály také. A filmy [Christophera Nolana] měly odlišný tón a byly v jiném světě. Takže tu nebyla šance na to, aby došlo k následujícímu, 'Dobře, řekneme, že tyhle věci nyní neexistují a tak to prostě je.' A myslím, že to chvíli zvažovali, ale jsem rád, že to nakonec skončilo tak, že je tu více rozmanitý [přístup]."

Více méně jde tedy o to, že v případě DC byly karty rozdány jinak, než v případě Marvelu, který v podstatě od počátku začal budovat jeden velký celek, zatímco DC dávala tvůrcům volnost a každý si dělal to své. 

A oba přístupy fungují. Ten od DC byl zpočátku hodně pokulhával, ale v posledních letech se situace zlepšila a konečně se DC universum stává důstojným soupeřem pro Marvelovské filmové universum. 

Zdroj: TheFilmJunkee/Screen Rant, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat