Byl zrušen poslední hraný marvelovský seriál (který není na Disney+) a do roku 2022 se dočkáme 11 marvelovských sérií


Komiksové střípky.

Když se objevily zprávy o tom, že vznikne streamovací služba Disney+, začali se někteří lidé obávat toho, že to fakticky znamená konec marvelovských seriálů na jiných platformách (například na stanici ABC nebo na streamovací službě Hulu, kdy obě také spadají pod Disneyho) a jak to tak vypadá, nepletli se. 

Posledním hraným seriálem na motivy marvelovských komiksů, který nebyl připravován pro Disney+, byl projekt Helstrom na streamovací službě Hulu. A právě Helstrom byl aktuálně po pouhé jedné řadě zrušen. Což s ohledem na to, že Marvel nedával příliš najevo, že patří do jeho universa a také na to, že sledovanost nebyla extrémně vysoká, není velkým překvapením. 

Hulu by mělo nabídnout ještě dva kreslené marvelovské seriály (M.O.D.O.K. a Hit-Monkey), ale šušká se, že ani ty asi nebudou mít dlouhého trvání. 

Je tak více než jasné, že Disney chce, aby jediným pořádným zdrojem seriálu od Marvelu byla placená služba Disney+.

A právě na ní v roce v letech 2021 až 2022 uvidíme minimálně jedenáct nových marvelovských seriálů. Konkrétně jsou to následující projekty:

WandaVision (premiéra 15. 1. 2021)

Falcon & Winter Soldier (premiéra 19. 3. 2021)

Loki (premiéra v květnu 2021)

What If...? (premiéra v létě 2021)

Ms. Marvel (premiéra ve druhé polovině roku 2021)

Hawkeye (premiéra ve druhé polovině roku 2021)

Pokud jde o rok 2022, tak bylo prozrazeno, které projekty uvidíme, ale ne kdy přesně. Očekávat máme série She-Hulk, Moon Knight, Secret Invasion, Ironheart, Armor Wars a k tomu vánoční speciál Strážců Galaxie (ten bude samozřejmě uveden někdy během vánočního období).

Zdroj: THR, CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat