Snyderova Justice League bude možná mládeži nepřístupná a dva překvapiví záporáci ve Spider-Manovi 3


Komiksové střípky.

Ve třetím Spider-Manovi uvidíme hromadu postav z původních dvou filmových sérií Spider-Man. Například bylo nedávno oznámeno, že se vrátí Alfred Molina jako Doctor Octopus. Ale nebude to pravděpodobně jediný padouch z Raimiho trilogie Spider-Man, zřejmě budou k vidění také Willem Dafoe jako Green Goblin a Thomas Haden Church jako Sandman.

Aktuálně prý s herci probíhají jednání o účasti, takže zatím to jisté není, ale pokud to vyjde, tak to bude hodně zajímavé. Dá se sice tušit, že s ohledem na množství postav, které ve filmu uvidíme, půjde ve většině případů jen o camea, ale to asi nevadí, plno lidí bude v sedmém nebi už jen z toho, že se v jedné komiksovce protnou hned tři filmové série se Spider-Manem. 

Premiéra třetího Spider-Mana je naplánována na 16. 12. 2021.

Drsnější Justice League


Není třeba připomínat, že Zack Snyder konečně pracuje na svém sestřihu Justice League, o kterém víme, že se příští rok objeví na streamovací službě HBO Max. Ale jak to tak vypadá, tak kromě toho bude uveden i v kinech. 

Snyder se nechal slyšet, že probíhají jednání o tom, že by film měl premiéru ve stejný den v kinech i na HBO Max. 

Co je ale ještě zajímavější informace je to, že by Snyderova Justice League mohla být mládeži nepřístupná:

"Tady je jedna informace, o které nikdo neví: Film je šílený a tak epický, že bude mít pravděpodobně přístupnost R (nevhodné pro osoby mladší 17 let, pozn. redakce) - myslím si, že k tomu dojde, že jistě bude mládeži nepřístupná verze. Zatím jsme nic od MPAA (organizace přidělující přístupnost, pozn. redakce) neslyšeli, ale něco mi říká, že to tak bude. Je tu jedna scéna, kde Batman pronese slovo na F (Fuck, pozn. redakce). Cyborg nemá zrovna radost z toho, jak se jeho život vyvíjel předtím, než se setkal s Justice League a má tendenci pronášet to, co má na srdci. A Steppenwolf v podstatě rozsekává lidí vejpůl."

Mládeži nepřístupná Justice League? Sem s tím.

Zdroje: The Illuminerdi, EW, Warner Bros./DC Entertaiment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat