Blade bude k vidění dříve, než se čekalo a zápletky filmu Shang-Chi a seriálů She-Hulk a Moon Knight


Komiksové střípky.

Marvel pracuje na nové verzi filmu Blade, tentokrát v hlavní roli s oscarovým Mahershalou Alim, ovšem nebylo jasné, kdy se ho dočkáme a nečekalo se, že vysloveně brzy. Překvapením je tak oznámení o tom, že film uvidíme už v roce 2022. Zatím se ale neví, který konkrétní měsíc to bude.

SOUVISEJÍCÍ: NA NÁSLEDUJÍCÍ DVA ROKY DISNEY CHYSTÁ 11 SERIÁLŮ

Naopak, u prvního marvelovského filmu o asijském superhrdinovi Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings se ví, že to bude 9. 6. 2021 a aktuálně byla odhalena i krátká zápletka:

"Shang-Chi musí čelit minulosti, o které si myslel, že před ní unikl, když je vtažen do pavučiny tajemné organizace Ten Rings."

Kromě toho byly uveřejněny náměty plánovaných marvelovských sérií:

WandaVision: "Wanda Maximoff a Vision jsou dvě bytosti s nadpřirozenými schopnostmi, který žijí svým zdánlivě dokonalým předměstským životem, ale nic není tak jak se zdá."

Falcon & Winter Soldier: "Falcon a Bucky Barnes, kteří našli společnou řeč v posledních momentech Avengers: Endgame, spojí síly kvůli celosvětovému dobrodružství, které otestuje jejich schopnosti a také jejich trpělivost."

She-Hulk: "Příběh právničky Jennifer Walters, která se specializuje na případy týkající se lidí s nadpřirozenými schopnostmi."

Moon Knight: "Akční dobrodružství, v jehož centru je složitý samozvaný bojovník proti zločinu, který trpí disociativní poruchou identity. Několik různých osobností, které žijí uvnitř něj, jsou odlišné postavy, které odkazují na egyptskou ikonografii."

Zdroj: CBM (I, II), Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat