Tvůrce kultovního seriálu X-Men není nadšený z toho, že se X-Meni objeví v marvelovských filmech/seriálech



Proč ne?

Společnost Disney (které patří i Marvel) získala firmu Fox a tím pádem práva na hromadu komiksových postav a týmů, jako jsou například legendární X-Meni. A spousta lidí je nadšená z toho, že tyhle oblíbené mutanty začneme dříve, nebo později vídat v Marvelovském filmovém universu. Ovšem, tvůrce kultovního animovaného seriálu X-Men z devadesátých let minulého století Eric Lewald z toho úplně u vytržení není a vysvětlil proč:

SOUVISEJÍCÍ: OBLÍBENÝ ANIMOVANÝ SERIÁL X-MEN Z DEVADESÁTÝCH LET BUDE POKRAČOVAT

"Nevím, jak Kevin Feige (kreativní šéf Marvelu, pozn. redakce) může v noci spát s tím, že se snaží ukočírovat tolik věcí. Ale pokud jde o X-Meny, když se mě lidí ptají na jejich zakomponování do MCU, mám vždy opačný problém. V X-universu je už nyní příliš X-Menů a příliš záporáků a příliš dalších postav. Sám jsem jich půlku odstranil a zaměřil se na příběhy tří X-Menů. Už jen proto, abych zůstal příčetný a nesnažil se věnovat všem v jedné epizodě. Takže idea toho, že všichni X-Meni a všichni jejich záporáci a všechny vedlejší postavy budou v kontaktu se všemi Avengery a všemi Thory a podobně - je to pro mě šílené. Já bych nic takového ani nezkoušel."

Mimochodem, Disney schválil oživení seriálu X-Men a mají se na něm podílet i tvůrci původní verze, je tak možné, že se zapojí i Lewald.

Zdroj: GWW, Fox (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat