Seriál Green Lantern zřejmě bude mládeži nepřístupný a chystá se série o brazilské Wonder Girl


 Komiksové střípky.

Jak to bude s dalším filmem Green Lantern není jasné, ale ví se, že dočkáme seriálové verze pro streamovací službu HBO Max. A jak se zdá, máme se na co těšit, protože kromě toho, že bude pozornost věnována většímu množství členů organizace Green Lantern Corps., což už víme nějakou dobu, tak nyní vyšly najevo další dvě zajímavé informace. 

V první řadě se zřejmě ví, jaké záporáky uvidíme a to mimozemský národ Dominators (v "hrané" podobě jsme ho mohli vidět v seriálech z Arrowverse), který se v komiksovém světě neblaze proslavil tím, že chtěl zničit Zemi, protože podle něj šlo o hrozbu pro vesmír, s ohledem na to, že se na ní vyskytuje velké množství jedinců s takzvaným metagenem, který poskytuje svým nositelům nadlidské schopnosti. 

SOUVISEJÍCÍ: DC PŘEDSTAVILO NOVOU VERZI KOMIKSOVÉ JUSTICE LEAGUE

Kromě toho se objevily zprávy, že by měl mít seriál přístupnost TV-MA, což znamená, že seriál nebude určený pro diváky mladší 16 let.

Premiéra seriálu by se měla odehrát někdy v roce 2022.

Nová Wonder Girl

Stanice The CW už roky nabízí spoustu seriálu inspirovaných DC komiksy a nehodlá s tím přestat. Aktuálně vyšlo najevo, že připravuje sérii o brazilské superhrdince Yaře Flor alias Wonder Girl. Zápletka seriálu zní:

"Yara Flor, která patří k takzvaným latinsko-americkým snílkům a je dcerou amazonské válečnice a brazilského říčního boha, zjistila, že je Wonder Girl a s pomocný nově objevených schopností musí bojovat proti temným silám, které se snaží zničit svět."

Tedy, zatím to vypadá na klasickou komiksovou zápletku, ale snad tvůrci v podobě Daily Rodriguez a Grega Berlantiho přijdou s pár milými překvapeními.

Možná víte, že Yara je v komiksovém světě nově členkou Justice League, ale asi se nedá očekávat, že Justice League uvidíme v tomto seriálu. Kdy bude mít projekt premiéru zatím není známo.

Zdroj: The Direct, Deadline. DC Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat