Disney jedná o oživení jednoho z nejmilovanějších komiksových seriálů vůbec

Snad to vyjde.

Komiksových seriálů existuje spousta, objevují se už desítky let, ale málokterý má v srdcích fandů tak výjimečné místo, jako animovaný seriál X-Men: The Animated Series, který se dočkal pěti řady a byl vysílán v letech 1992 až 1997. A nutno poznamenat, že pro spoustu lidí byl vstupní bránou do komiksového světa (ostatně, i já jsem si komiksy díky němu zamiloval).

A je vlastně tak kupodivu, že jsem se v dnešní rebootům a remakeům fandící době nedočkali vzkříšení. Ale možná k němu dojde, aktuálně tvůrčí tým, který stojí za původním seriálem, jedná se společností Disney o tom, že by seriál pokračoval na streamovací službě Disney+.

Herci a tvůrci v čele s Larrym Houstonem, který na seriálu působil jako producent a režisér jsou rozhodně pro s tím, že je Larry ochoten vrátit se z částečného důchodu, pokud bude pokračování schváleno, ale finální slovo má Disney a zatím podle všeho rozhodnutí nepadlo.

Nicméně, původní série je k dispozici na streamovací službě Disney+ a fandové by určitě ocenili, kdyby k původním pěti řadám přibyly další. 

Tak snad je Disney schválí.

Zdroj: Wizard World, Saban Entertainment (úvodní obrázek)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat