X-Men 2: Režisér Bryan Singer byl údajně na natáčení pod vlivem drog, což vedlo ke zranění Hugha Jackmana

Herci prý málem odešli z natáčení. 

V posledních době se objevuje čím dál více ne zrovna lichotivých informací o režiséru několika filmů ze série X-Men Bryanu Singerovi. Kromě toho, že čelí několika obviněním ze sexuálního zneužívání se také vynořuje čím dál víc zpráv o jeho... svérázném chování na natáčení.

Například herečka Olivia Munn (Psylocke z X-Men: Apokalypsa) prozradila, že Singer se najednou rozhodl odletět k lékaři do Los Angeles (natáčelo se v Kanadě), ale ještě předtím vyzval ostatní, ať natáčejí bez něj. 

Nyní se zase objevily zprávy, které se týkají skvělé komiksovky X-Men 2 (2003). Údajně měl být Singer během natáčení pod vlivem drog a nutit herce, aby dělali nebezpečné kaskadérské kousky, přestože zrovna nebyl na natáčení koordinátor kaskadérů, protože daná scéna se měla natáčet až následující den. 

To vedlo k tomu, že se zranil Hugh Jackman (Wolverine) a krvácel a tak se producent Tom DeSanto rozhodl zastavit natáčení, aby nedošlo k dalším nehodám. Ovšem, studio Fox se prý postavila na stranu Singera a chtělo, aby producent opustil plac, to se ale nelíbilo hercům a tak spousta z nich se sešla před přívěsem Singera s tím, že se nechali slyšet, že pokud bude muset odejít DeSanto, odejdou také.

Nakonec tak bylo DeSantovi dovoleno zůstat, ale také Singerovi, který dál dohlížel na natáčení a podílel se ještě na několika filmech X-Men. 

To už ale dál neplatí, nejen, že s problémy, které se s tvůrcem táhnou z něj nedělají zrovna někoho, o koho se studia perou, ale také se značka X-Men přesunula pod dohled společnosti Disney a ta ji určitě bude dříve nebo později rebootovat.

Zdroj: THR, Fox (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat